Paris flygplats service

Taxin för en överföring från Paris Beauvais flygplats till Paris, Orly eller Roissy CDG flygplats. Avståndet mellan Flygplatserna Paris Beauvais och Roissy CDG är 80 kilometer. För att göra anslutningen mellan dem, kan du boka en överföring från Paris Beauvais flygplats till någon annan destination. Vår minibuss eller bil tjänst är ett specialiserat och effektivt transportmedel på flygplatsen.

Hur man tar sig från Beauvais flygplats till centrala Paris

Taxin är ett av de enklaste sätten att resa, från Paris Beauvais flygplats till någon destination, det är också en av de mest bekväma. Priset på en taxi kostar mellan 130 € / 170 € beroende på om resan görs under dagen eller på natten.

Våra fordon

Kontakta

 På denna webbplats är vi allt du behöver för att göra varje resa på Paris flygplats en trevlig upplevelse. De flesta som besöker Paris använder vår taxiservice för sina transportbehov. Det som gör oss till en ledande aktör i näringslivet är att vi, till skillnad från de flesta andra taxileverantörer i Paris, känner Paris perfekt och förstår varför det är ett sött paradis för både turister och medborgare.


CONTACT-US: 

 

 

 

Paris Cab Airport ® on your mobile

 
Coming soon at your fingertips on
iOS and Android.