Aeroportul Din Paris

Taxi pentru un transfer de la Aeroportul Paris Beauvais la Paris, Orly sau Aeroportul Roissy CDG. Distanța dintre aeroporturile Paris Beauvais și Roissy CDG este de 80 de kilometri. Pentru a face legătura dintre ele, puteți rezerva un transfer de la aeroportul Paris Beauvais la orice altă destinație. Serviciul nostru de mini-autobuz sau auto este un mijloc de transport specializat și eficient la aeroport.

să ajungi din Beauvais Airport la Central Paris

Taxiul este una dintre cele mai simple moduri de a călători, de la aeroportul Paris Beauvais la orice destinație, este, de asemenea, una dintre cele mai confortabile. Prețul unui taxi costă între 130€/170 € în funcție de faptul dacă călătoria se face în timpul zilei sau pe timp de noapte.

Vehiculele noastre 

Contact

 Pe acest site, suntem tot ce ai nevoie pentru a face fiecare excursie la aeroportul din Paris o experiență plăcută. Cei mai mulți oameni care vizitează Paris folosesc serviciul nostru de taxi pentru nevoile lor de transport. Ceea ce ne face o figură importantă în afaceri este că, spre deosebire de majoritatea altor furnizori de servicii de taxi din Paris, cunoaștem Perfect Parisul și înțelegem de ce este un paradis dulce atât pentru turiști, cât și pentru cetățeni.


CONTACT-US: 

 

 

 

Paris Cab Airport ® on your mobile

 
Coming soon at your fingertips on
iOS and Android.