Paris Beauvais flygplatsservice


Överföringstjänst

 

Vi erbjuder dig det bekvämaste alternativet att resa från Paris Beauvais flygplats till hela Frankrike. På grund av avståndet mellan flygplatsen och stadens centrum kan priset variera. När du hyr en bilservice med en förare väntar en förare på dig vid flygningens utgång med ett tecken med ditt namn på den för att ta dig till din destination. Du kan boka en bil Vårt pris är 130 euro här.

Transfer

 

Priset på en buss från Beauvais till Paris varierar mellan 130 och 170 euro, beroende på trafik och tid på dagen.

Omnibus

 

 

Det är också möjligt att boka en minibuss för 15 passagerare i Beauvais.

 

Är destinationen Disneyland eller ditt hotell i Paris?
För att ta dig från Paris Beauvais flygplats till Disneylandia rekommenderar vi att du tar en pendelbuss eller bokar transferservice. Om du bokar överföringen i förväg väntar föraren på dig i ankomstområdet på flygplatsen med ett tecken med det namn som anges vid bokningstillfället.

Vi är allt du behöver för att göra din resa från Paris flygplats en trevlig upplevelse. De flesta som besöker Paris använder vår taxiservice för sina transportbehov. Till skillnad från de flesta andra taxileverantörer i Paris, vet vi Paris Beauvais flygplats inifrån och ut ur Paris erbjuder det bästa transportalternativet för både turister och medborgare.


CONTACT-US: 

 

 

 

Paris Cab Airport ® on your mobile

 
Coming soon at your fingertips on
iOS and Android.