Servicii pentru Aeroportul Paris Beauvais


Serviciu de transfer

 

Va oferim cea mai confortabila optiune de a calatori de la aeroportul Paris Beauvais la toate din Franța. Datorită distanței dintre aeroport și centrul orașului, prețul poate varia. Atunci când închiriază un serviciu auto cu un șofer, un șofer vă va aștepta la ieșirea din zbor cu un semn cu numele pe acesta pentru a vă duce la destinație. Puteti rezerva o masina Tariful nostru este de 130 de euro aici.

Transfer

 

Prețul unui transfer de la Beauvais la Paris variază între 130 și 170 de euro, în funcție de trafic și ora din zi.

OMNIBUS

 

 

De asemenea, este posibil să rezervați un microbuz pentru 15 pasageri în Beauvais.

 

Destinația Disneyland sau hotelul dumneavoastră din Paris?
Pentru a ajunge de la Aeroportul Paris Beauvais la Disneylandia, vă recomandăm să luați un autobuz de transfer sau să rezervați un serviciu de transfer. Dacă rezervați transferul în avans, șoferul vă va aștepta în zona de sosire a aeroportului cu un semn cu numele indicat în momentul rezervării.

Avem tot ce ai nevoie pentru a face călătoria de la aeroportul din Paris o experiență plăcută. Cei mai mulți oameni care vizitează Paris folosesc serviciul nostru de taxi pentru nevoile lor de transport. Spre deosebire de majoritatea altor furnizori de servicii de taxi din Paris, știm Paris Beauvais aeroport din interior din afara Parisului, oferind cea mai bună opțiune de transport atât pentru turiști și cetățeni.


CONTACT-US: 

 

 

 

Paris Cab Airport ® on your mobile

 
Coming soon at your fingertips on
iOS and Android.